Press "Enter" to skip to content

’t Nagelstudiootje

Vandaag ga ik het hebben over uiterlijke verzorging en met name de verzorging van de handen en de nagels. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat mijn handen en nagels er goed verzorgt uitzien. Mooie verzorgde handen zijn een verlengstuk van jezelf en tenslotte een visitekaartje.

Mijn verzorgingsritueel voor mijn handen is niets meer dan een wekelijkse scrub, Nivea bodylotion of een handcrème. De scrub heb ik uit Bali meegnomen, het is een bodyscub op basis van “yam bean” (een soort wortel) en natuurlijke aromatische oliën welke een ontspannende sensatie geven. Daarna lekker smeren met een handcrème en je handen voelen heerlijk zacht aan, ik gebruik meestal Rituals,  Sabon of Kneipp.

20160904_123000

 

Voor mijn nagelverzorging ga ik elke 3 weken naar ’t Nagelstudiootje van Tamara Pauw. Hier werken 3 professionele nagelstylistes.

Nagelstylistes

Van links naar rechts: Angela, Tamara en Daisy. Mijn vaste nagelstyliste is Tamara. Inmiddels kom ik al 13 jaar bij ’t Nagelstudiootje en ben ik dik tevreden als ik weer met mooie nagels thuiskom. Pure verwennerij.

In de studio wordt gebruik gemaakt van de allerbeste producten waaronder het merk OPI. Ik ben helemaal fan van OPI, elk jaar komen er 2 nieuwe collecties uit. Een van mijn favo kleuren is toch wel Big Apple Red, mooi knal rood.

Nagels-300x174

OPI is bekend om haar fashionable kleuren, iconische namen en luxe uitstraling maar voor een betaalbare prijs. De kleuren bevatten veel kleurpigmenten, blijven lang zitten en glanzen zo mooi. Door de jaren heen ben ik van French Manicure overgestapt naar Gel lak en dat bevalt heel goed. Afhankelijk wat ik met mijn handen doe blijft deze lak gemakkelijk 3 weken mooi op de nagels.

De collecties OPI nagellakken en alle producten voor nagel- en handverzorging zijn bij ’t Nagelstudiootje te koop.

Wil je ook mooie verzorgde nagels maak dan een afspraak met ’t Nagelstudiootje.

 

 

 

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *