Press "Enter" to skip to content

My beauty bag

De inhoud van mijn beauty bag verschilt soms per dag. Ik heb een representatieve functie, wat ik in mijn beauty bag meeneem is afhankelijk van mijn -outfit of the day-. Bizar… nee…het is maar hoe je het bekijkt….it’s me.

Wat zit er deze keer zo al in mijn beauty bag:

image

Sun foundation (Lancaster), Bronzing Powder (La Prairie), False Lashes Mascara (Catrice) deze heeft een geweldige borstel. Long lasting stick Eyeshadow (Kiko Milano nr.04 bronze en nr. 19 grijs), Double Glam Eyeliner (Kiko Milano nr. 115 zwart/blauw, nr.114 bruin/beige) en mijn nieuwe Long lasting Eyeliner (Kiko Milano) in donkergroen.

Voor mijn lippen gebruik ik altijd rood: Soft matt lipbalm (Hema nr. 08 rood), Velvet ease lippencil (MAC – kleur Just Add Romance), Pure Color nr. 72 “Red Tango” (Estee Lauder), Rode lipgloss (Armani), Eight Hour Cream Lip protection ( Elizabeth Arden), Lip Therapy (Vaseline).

Mijn beauty bags hebben een standaard formaat 20 x 12 of 24 x 14, groter wil ik niet want dan heb ik een probleem met mijn tassen.

 

 

 

 

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *