Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

MK Mercer handbag

Van de Kors Studio Collection is deze mooi gestroomlijnde, tijdloze leren Mercer handtas. Via een mailing van Michael Kors met de new arrivals was ik meteen verliefd op dit model. Gelijk naar de dichtstbijzijnde winkel gegaan (lees: Bijenkorf in Amstelveen) om de tas met eigen ogen te aanschouwen en te betasten. Ik viel gelijk voor de medium size, eerlijk gezegd niets voor mij want ik hou van big. De keuze viel op de zwarte uitvoering.

20161019_072006

20161019_072043

De tas heeft een middenvak met een ritssluiting lekker gemakkelijk voor mijn sleutels en kleine portemonnee. De twee zijvakken zijn wat ruimer en gelukkig groot genoeg om van alles mee te zeulen zoals: make-up tasje, telefoon, agenda etc. De tas is handig in gebruik, handsfree als crossbody of gewoon lekker in de hand. Ik ben happy en in love.

 

 

 

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *