Press "Enter" to skip to content

Kerst 2015

Jarenlang vertrokken wij vlak voor de Kerstdagen naar een warm oord. Zo onttrokken wij ons aan al het verplicht gedoe rondom de feestdagen. Helaas zijn wij door omstandigheden dit jaar thuis in Nederland, jammer maar ook weer fijn. Ik moet toegeven de sfeer rondom de Kerst vind ik toch wel heel leuk en miste ik toch het gevoel daar in het verre.

Jaren geleden heb ik alles wat ik aan kerstspullen had en dat was echt heel en heel veel weggegeven. Dus al vroeg in november begon ik project kerstboom. Ik moest nu gaan bedenken wil ik een natuurlijke boom zoals een Nordmann of is een kunstkerstboom handiger. Vriendin Anita kwam lunchen en liet mij een kerstfolder op het internet zien en daar stond die dan. Mijn interesse was gelijk gewekt, een “halve kerstboom” (nooit eerder gezien) die je vlak tegen een wand plaats. Ben gelijk op kerstboom tournee gegaan en heb inderdaad de halve kerstboom 210 cm hoog gekocht en kreeg er een gratis vergrijsde mand bij. Missie geslaagd. Voor de kerstboomversiering heb ik poederroze- en ossenbloedrode ballen, kralen en slingers gekozen met een ossenbloedrode piek.

 

kerstboom

En daar staat die dan, ja jullie zien het goed niet tegen de vlakke wand maar gewoon in de hoek. Zo lijkt het alsof het een hele kerstboom is in plaats van een halve. Volgend jaar mag die voor de verandering tegen de wand en uiteraard met een andere kleur kerstversiering.

 

“Vrolijk Kerstfeest”

“Have a Merry Christmas”

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *