Press "Enter" to skip to content

Eyebrow Hairstrokes

Yeah… na meer dan 2 maanden wachten is het vandaag vrijdag 4 september eindelijk zo ver. Mijn zusje Maureen en ik gaan naar het Derma Institituut in Heerlen om onze wenkbrauwen van “hairstrokes” te voorzien. Vriendin Fátima is ook mee voor de geestelijke ondersteuning

Hairstrokes is een een permanente make up (pmu), de manier om je wenkbrauwen op een zo natuurlijke wijze elke dag op orde te hebben. Nooit meer elke ochtend tekenen en inkleuren met wenkbrauw poeder. Vlak onder de huid wordt met een flinterdunne naald, welke 150 bewegingen per seconde maakt, pigmentatie vloeistof aangebracht.

Maureen ging als eerste, zij heeft een hele maar echt een hele lage pijngrens, zij vond het eng maar ook heel spannend. Stephanie van het Derma Instituut tekent eerst in nauw overleg de wenkbrauwen. Je kan dan zelf aangeven of het is zoals jij het wil. Voordat zij begint vertelt zij wat zij precies gaat doen en wat jij eventueel kan voelen. Na de uitleg begint zij met het voorwerk zo zal ik het maar noemen met de naald, dat prikt een beetje althans bij mij. Mijn zusje vond het wel pijnlijk. Daarna wordt een verdovende zalf aangebracht en voel je niets meer. Per wenkbrauw duurt het aanbrengen van de hairstrokes ongeveer 20 minuten. Stephanie is een echte vakvrouw, wow … de wenkbrauwen van mijn zusje zijn erg mooi geworden.

Ja en toen was het mijn beurt. Maureen bleef erbij, zij wilde het hele proces aanschouwen en heel even mijn hand vasthouden. Zij dacht dat ik het nodig zou hebben. Ik liet Stephanie aan de hand van wat plaatjes zien wat ik graag wilde en zij tekende het in een keer goed. Ik mocht tussentijds in de spiegel meekijken naar het resultaat en werd steeds blijer en blijer. Toen was het klaar en mocht ik het eindresultaat zien, helemaal blij….super resultaat…precies wat ik wilde. Bedankt Stephanie.

20150905_085305 20150905_085310 20150905_085318 20150905_085323

Op 8 oktober hebben wij een vervolgafspraak en dan worden de puntjes op de i gezet, wordt vervolgd.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *