Press "Enter" to skip to content

Guilty Pleasures – Tony Chocolonelly Chocola

Bij de Bijenkorf spotte ik gisteren de Limited Edition van Tony Chocolonelly. Als echte chocoladeliefhebber kon ik hier natuurlijk niet aan voorbij gaan. De Limited Edition betreft 3 nieuwe verrassende smaken.

Smaak 1: melk chocolade met cola, ja jullie lezen het goed cola met zelfs prik erbij, hoe is het mogelijk.

Smaak 2: pure chocolade met gember en citroen.

Smaak 3: witte chocolade met wortel en walnoot.

Heb reep 2 en 3 gekocht, reep 1 heb ik mogen proeven maar mijn smaakpapillen zeiden nee. Reep 2 vond ik heerlijk fris door de citroen en de gember gaf het een spicy noot, echt een aanrader. Reep 3 is qua smaak verrassend, smaakt naar worteltaart.

Ga zeker van reep 2 en 3 genieten, heb ook nog mijn favo reep gekocht; melk chocolade met karamel en zeezout.

20160928_1319111

Ben jij ook een chocoladeliefhebber en benieuwd hoe ze smaken…… ik hoor het graag.

Follow my blog with Bloglovin.

 

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *