Press "Enter" to skip to content

Eyebrow Hairstrokes (het vervolg)

Vandaag 8 oktober hebben Maureen en ik een 2e afspraak bij het Derma Instituut in Heerlen voor onze hairstroke behandeling. De finishing touch voor onze wenkbrauwen. Nadat onze mannen ons voorzien hadden van allerlei leuke /typische mannen opmerkingen over onze wenkbrauwen en flink om zichzelf konden lachen, gaan wij ruim op tijd naar onze afspraak. Met enige spanning in het lijf komen wij ruim een half uur te vroeg aan. Op de parkeerplaats in de auto wachten en elkaar moed inspreken, ga jij eerst of zal ik eerst gaan. Ik ben als eerste gegaan, in mijn beleving had ik vorige keer bijna, let wel, bijna geen pijn. Voor de behandeling gaf Stephanie aan dat deze weer gelijk aan vorige dus je weet hoe het voelt. Deze keer heb ik mij lelijk vergist want oei, oei wat deed de eerste aanzet pijn en dat was even schrikken zeg. Even flink kaken op elkaar en vingers samenknijpen tot het moment dat de verdovende gel erop werd gesmeerd. Wow dat is een hele verademing, daarna viel alles reuze mee. Waarschijnlijk is het heel gevoelig omdat de 2e behandeling binnen 5 weken was, mijn schuld want ik zou 2 weken later met vakantie gaan. Na 20 minuten had ik de mooiste en perfecte wenkbrauwen en was ik natuurlijk superblij met het resultaat. De zwelling en de roodheid verdween snel.

Even later lag Maureen met een lach op het heerlijke bed. De lach verdween echter snel nadat ik haar vertelde dat het toch een beetje zeer deed. Voor haar is het een ander verhaal, zij heeft een hele gevoelige huid en een hele lage pijngrens. Het waren geen leuke 20 minuten, maar ja het spreekwoord gaat hier op – wie mooi wil zijn moet eerst pijn lijden -.  Als de zwellingen over een paar uurtjes weg zijn dan is alles weer in balans. Ook haar wenkbrauwen zijn mooi geworden, een mooie finishing touch.

                   20151008_140444 20151008_141047  20151008_152638 

Stephanie, bedankt voor het mooie resultaat, jij bent een echte vakvrouw.

Voor een ieder die mijn blog leest, voor de perfecte wenkbrauw ga je naar het Derma Instituut: www.derma-instituut.nl

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *