Press "Enter" to skip to content

Enjoy Life = Mio & Me

Jullie zullen wel denken waar gaat dit over, Mio..!!!. Mio is mijn tijdloze scooter met haar karakteristieke retro uitstraling. Ik schrijf over Mio in de vrouwelijke vorm, waarom….zij oogt als een femme fatale …….in de kleuren zwart/wit straalt zij kracht uit en heel belangrijk zij is heel betrouwbaar.

mio50

Ik heb haar nu bijna een jaar en nog geen moment spijt dat ik haar heb gekozen. Elke morgen als ik de garagedeur open staat ze mij op te wachten voor een ritje naar de leukste werkgever van Nederland.

Beiden zijn wij mooi weerrijders, voordat wij op pad gaan eerst een weercheck. Wij zijn niet vies van een paar lichte spetters, het liefst rijden wij helemaal droog. Voordat wij wegrijden eerst het bekende ritueel, brandstofmeter checken, tas onder de zitting plaatsen, sjaaltje om, pet op, earphone in en handschoenen aan. Mio & me zijn gereed for the road.

In de vroege ochtend meestal tussen 6 en half 7 is het relax rijden, Mio gaat en mag niet harder dan 28 km per uur. Dat is maar goed ook, ook al heb ik het fietspad voor mijzelf het blijft altijd opletten. Opletten, waarop dan, nou wat denken jullie, ’s morgens geniet ik van al die lieve konijntjes of zijn het hazen, ik zie het verschil niet zo.  Maak niet uit het is zo’n genot om naar ze te kijken en ja daarom moet ik goed opletten want ze kruizen uit het niets mijn pad. Ook let ik goed op als katten,  vooral zwarte, die mijn pad kruizen dat brengt ongeluk volgens onze “indische gezegden”.

Moeder natuur op zijn mooist is wel vaak zo ’s morgens vroeg en daarom is elke dag:

                                                       – Enjoy Life, Mio & Me-.

 

 

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *