Press "Enter" to skip to content

Clear your Clutter

Het is weer 8 jaar geleden dat ik op Bali een internationale training “Clear your Clutter” bij Karen Kingston heb gevolgd. Letterlijk vertaald “ruim je rommel op”. Dit kan van alles zijn op fysiek, mentaal, spiritueel niveau. Nieuwsgierig, lees het boek “Clear your Clutter” en er gaat een wereld voor je open.

quote-the-reason-why-clutter-clearing-is-effective-is-that-while-you-are-putting-your-external-karen-kingston-121-23-22

Karen Kingston geboren en opgegroeid in Engeland woonde op Bali van 1990 tot 2010. Samen met haar Balinese man Rai bouwde zij haar eigen ontworpen Feng Shui Boutique Hotel “Dancing Dragon Cottages” in Amed.

Alle trainingen/workshops over Space Clearing werden in de sfeervolle Conference Room gegeven. De Conference Room is vormgegeven als een octagon, omringt door alleen maar ramen. Het hele complex straalde sereniteit uit, ademde Feng Shui.

In 2010 is het complex helaas verkocht en verhuisde Karen naar Australie waar zij haar mooie werk voorzette met haar nieuwe man. Nu is zij back en based in Engeland.

Nu ik in de flow van Me Time (Mental Energy Time) zit ben ik weer het boek Clear your Clutter gaan lezen.

clear-your-clutter-with-feng-shui-karen-kingston_1

 

Mooie herinneringen kwamen boven drijven waaronder het gebruik van de Harmony Balls. De Harmony Ball  gebruik je om je huis te zuiveren, de Harmony Ball is persoonlijk en afgestemd op mijn energie. Helaas is mijn Harmony Ball op Bali achtergebleven.

 

Het boek gaf mij weer de juiste impuls om eens goed om mij heen te kijken in mijn huis. Conclusie; mijn huis en ik zijn niet in balans. Dit is geen gezonde energie en hier moet ik meteen wat aan gaan doen.                                        Dus Chimaya “Clear your Clutter” en weg met de warboel.

This is how I spend  Me Time, restoring my mental energy”

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *