Press "Enter" to skip to content

Bloglovin

Als “blogger to be” leer ik elke dag van collega bloggers. Zo kwam ik regelmatig op blogs Bloglovin tegen en vroeg mij af wat dat dan wel was. Tijdens het googlen kwam ik al snel bij Blogaholic.nl terecht en daar vond ik het ultieme antwoord op “Bloglovin” wat is het en wat levert het je op. Een geweldig artikel heel duidelijk geschreven voor bloggers in spé zoals ik.

Ik ging heel kort door de bocht door een account bij Bloglovin aan te maken en het icoontje te plaatsen. Zo dat ging gemakkelijk en dacht dat ik er zo wel was. Niet dus, Anita mijn webmaster een app gestuurd “help mij, hoe moet ik verder” ik snap er niets van. Hulp kwam snel en zij moest wel even lachen hoe ik dit weer voor elkaar heb gekregen. Het Bloglovin icoontje geplaatst en het werkte, kreeg een tip mee om aan mijn lezers uit te leggen waar Bloglovin voor staat.

Nou komt Laura van Blogaholic.nl in beeld. Zij heeft hier een mooi artikel overgeschreven en ik heb haar gevraagd of ik wat tekst van haar mocht overnemen. Dat mocht van haar onder voorwaarden natuurlijk.

Nou lieve lezers van Chimaya hierbij de uitleg die ik van Laura -www.blogaholic.nl- mag plaatsen, ik hou het heel kort:

Bloglovin is een app waarmee je alle nieuwe blogartikelen van je favoriete blogs kan bijhouden zodat je niet elke dag URL’s in hoef te tikken en een heel lijstje hoef af te werken.

Wil je meer over Bloglovin of andere artikelen, handige tips en trucs als blogger to be of ervaren blogger bezoek dan de blog van Laura op www.blogaholic.nl.

Bedankt Laura.

 

 

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *